Deze bijzondere verftechniek gebruikt minuscule glaspareltjes die voor een unieke lichtweerkaatsing zorgen. Het ICE gamma bestaat uit ICE Originals, de basiscollectie, en ICE Specials, waarin zowel trendy kleuren als speciale technieken aan bod komen. ICE kan perfect gebruikt worden voor een spatwand in uw keuken of douche.

Blue ICE: een witte muur die in het donker blauw licht uitstraalt. Dat is het effect van Blue ICE, een technologisch en revolutionair hoogstandje.

Glamour ICE: staat voor Glamour en Glitter! Ze bevat verschillende laagjes minuscule glasvlokjes die fonkelen als sterren.

Screen ICE: de perfecte projectiewand! Dankzij microscopisch kleine glaspareltjes geeft Screen ICE een onberispelijke beeldkwaliteit. Handig voor presentaties in vergaderzalen en een droom voor uw eigen home cinema: overdag een schitterend witte ICE wand, ’s avonds uw eigen kamerbreed filmscherm!

ICE Metallics: vijf metaalkleuren (zilver, hematiet, antraciet, koper en goud) krijgen een extra dimensie in ICE. De glaspareltjes doen de metallic kleuren schitteren als nooit tevoren.