Maroc is een decoratieve stuctechniek op basis van kalk en marmerpoeder, die u doet wegdromen van eeuwenoude Marokkaanse paleizen. Het resultaat is een artisanaal, sober, zacht en fluweelachtig effect.

Maroc Original: neemt je mee naar de geraffineerde schoonheid van eeuwenoude muren in mediterrane huizen. Met haar zachte kleurschakeringen geeft deze wandafwerking een zuivere, natuurlijke uitstraling aan uw interieur. De wanden krijgen een mineraal uitzicht, net als steen, met een zweem van zuiderse charme.

Marco Marble Dust: geeft niet alleen een sfeer van authenticiteit aan het interieur, maar zorgt ook voor een verrassende glinstering. Fijne stukjes mica, een natuurlijk mineraal, zorgen voor een subtiele schittering in de matte kalklaag. Het lijkt wel marmerstof. Onopvallend, maar het geeft net dat tikkeltje meer.

Maroc Strict by Stone: haalt de minimalistische klasse van beton in huis. Strak in zijn essentie, met een industriële ondertoon, maar toch verbazend warm. Less is more. De ideale techniek voor hippe restaurants, trendy winkels of coole lofts.

Maroc Vintage Decay: heeft het karakter van onbewerkte en natuurlijke mineralen. De tegenstelling met effen en gladde vlakken van meubels en wanden creëert een zekere spanning en maakt het totaalplaatje uniek.